Pervanovo naslovnica

DOBRODOŠLI I SUNce PALACE APARTMANE DUBROVNIK

SUNce PALACE APARTMANI - DUBROVNIK

Smješteni u samom središtu Starog Grada Dubrovnika, SUNce PALACE Apartmani se nalaze udaljeni samo par koraka od slavne glavne ulice Stradun. Savršena su kombinacija modernog unutarnjeg dizajna sa povijesnim elementima kako bi osigurali jedinstveni ugođaj smještaja u povijesnoj jezgri Dubrovnika.

Tradicija gostoprimstva SUNce Palace Apartmana datira iz 19. st. i predstavlja jedan od prvih smještajnih objekata u Dubrovniku pod tadasnjim nazivom “Al Sole” (talijanski Sole = hrvatski Sunce ). Objekt je bio nadaleko poznat po svojoj izvrsnoj kuhinji, osobito domaćem kruhu koji se dnevno pripremao u krušnoj peći koja još uvijek postoji u zgradi.

Naši Apartmani SUNce su izvrsno mjesto za boravak u Dubrovniku. Osim lokacije koja vam omogućuje neposrednu udaljenost od svih značajnih dubrovačkih lokacija, apartmani su idealna baza iz koje možete planirati vaše dnevne aktivnosti, od kulturnih posjeta Starom Gradu Dubrovniku, do brodskih izleta na otoke, boravke na plaži, obilazak okolne regije i još puno više.

Zatvoriti
Saznajte više

garantirano najbolja cijena

Cijene od 59 .50

VRIJEME U DUBROVNIKU

COVID-19 NOVOSTI

Vezano za Covid-19 pandemiju želimo Vasinformirati o mjerama koje provodimo
SAZNAJTE VIŠE